Profhilo

Profhilo Anti Aging

Ansiktslyft med Naturlig Skönhet

Frågor om Profhilo Behandling

Vad är Profhilo?

Profhilo är en icke-kirurgisk behandling som används för hudföryngring och för att förbättra hudens elasticitet och fasthet. Den använder hyaluronsyra för att stimulera kollagen- och elastinproduktionen i huden.

Vad är skillnaden mellan Profhilo och traditionella fillers?

Profhilo skiljer sig från traditionella fillers eftersom det inte fyller ut rynkor eller volymbrist. Istället fokuserar det på att förbättra hudens kvalitet och struktur genom att öka kollagen- och elastinproduktionen.

Vilka områden kan behandlas med Profhilo?

Profhilo kan användas för att behandla olika områden på kroppen, inklusive ansiktet, halsen, händerna och andra områden där hudens elasticitet och fasthet behöver förbättras.

Hur lång tid tar en Profhilo-behandling?

En Profhilo-behandling tar vanligtvis 30-45 minuter, beroende på behandlingsområdet.

Hur lång tid tar det att se resultat efter en Profhilo-behandling?

Många patienter upplever förbättringar i hudens kvalitet inom några veckor efter behandlingen. Resultaten blir gradvis bättre under de kommande veckorna.

Hur länge varar resultaten av Profhilo?

Resultaten kan vara synliga i flera månader, vanligtvis upp till sex månader eller mer. Underhållsbehandlingar kan förlänga resultaten.

Vilka är de vanligaste biverkningarna av Profhilo?

De vanligaste biverkningarna inkluderar svullnad, rodnad och ömhet vid injektionsställena. Dessa symtom är vanligtvis milda och temporära.

Vem är lämplig kandidat för Profhilo?

Lämpliga kandidater är vanligtvis personer som vill förbättra hudens elasticitet och fasthet, minska fina linjer och rynkor, och uppleva en naturlig föryngringseffekt. Det är viktigt att konsultera en medicinsk professionell för att avgöra om Profhilo är rätt för dig.

Finns det några kontraindikationer för Profhilo?

Ja, det finns vissa kontraindikationer, inklusive graviditet, amning, hudinfektioner eller inflammation, känd överkänslighet mot hyaluronsyra och vissa medicinska tillstånd. Det är viktigt att diskutera dina förutsättningar med din medicinska professionell innan behandlingen.

Vad är den vanligaste rekommendationen för Profhilo-underhåll?

Många medicinska professionella rekommenderar två behandlingssessioner med en månads mellanrum för att uppnå de bästa resultaten. Efter det kan underhållsbehandlingar utföras med längre tidsintervaller beroende på individuella behov.

X