Sunekos

Sunekos

Ansiktslyft med Naturlig Skönhet

Frågor om Sunekos Behandling

Vad är Sunekos?

Sunekos är en avancerad behandlingsmetod för hudföryngring som använder en kombination av hyaluronsyra och aminosyror för att stimulera produktionen av kollagen och elastin i huden.

Vad är syftet med Sunekos-behandlingen?

Syftet med Sunekos-behandlingen är att förbättra hudens elasticitet, minska fina linjer och rynkor, återställa hudens ungdomliga utseende och förbättra hudkvaliteten.

Hur utförs en Sunekos-behandling?

En Sunekos-behandling utförs av en kvalificerad medicinsk professionell. Den innebär vanligtvis en serie små injektioner med Sunekos-lösningen i det önskade behandlingsområdet. Lokalbedövning kan användas för att minimera obehag.

Vad kan man förvänta sig efter en Sunekos-behandling?

Efter behandlingen kan det uppstå tillfällig rodnad, svullnad eller ömhet i det behandlade området. Resultaten blir gradvisa och inkluderar förbättrad hudelasticitet, minskning av fina linjer och rynkor samt en mer ungdomlig hudton.

Hur lång tid varar resultaten av Sunekos-behandlingen?

Varaktigheten av resultaten varierar, men de är generellt långvariga. Många patienter upplever att resultaten håller i flera månader. Upprepade behandlingar kan förlänga effekten.

Vilka är de potentiella biverkningarna av Sunekos?

Potentiella biverkningar inkluderar tillfällig rodnad, svullnad, blåmärken och mild klåda eller stickningar i behandlingsområdet. Allergiska reaktioner är ovanliga på grund av de naturliga ingredienserna i Sunekos.

Vilka områden kan behandlas med Sunekos?

Sunekos kan användas på olika områden av kroppen, inklusive ansiktet, halsen, dekolletage, händerna och andra områden där hudföryngring önskas.

Krävs det någon särskild eftervård efter en Sunekos-behandling?

Eftervård råd kan variera, men det är generellt viktigt att undvika direkt solljus och intensiv träning under de första dagarna efter behandlingen. Din medicinska professionell kan ge specifika råd baserat på din behandling.

X