Lash Lift

Lash Lift

Permanent Fransböjning

Frågor om Lash Lift Behandling

Vad är Lash Lift?

Lash Lift är en skönhetsbehandling som syftar till att ge en naturlig böjning och lyft åt ögonfransarna. Det är en semi-permanent process som skapar ett öppet och upplyftande utseende.

Hur fungerar Lash Lift?

Under en Lash Lift-behandling appliceras en speciell gel och silikonformar för att forma och böja ögonfransarna. Fransarna fästs på formen och behandlas med fixeringsvätska för att hålla den önskade formen.

Vilka fördelar har Lash Lift?

Lash Lift ger en naturlig look, sparar tid genom att eliminera behovet av mascara, har långvariga resultat upp till åtta veckor och skadar inte de naturliga fransarna. Det passar också alla typer av ögonfransar.

Finns det några kontraindikationer för Lash Lift?

Ja, några kontraindikationer inkluderar allergier mot använda produkter, ögoninfektioner eller skador, graviditet och amning, nylig ögonkirurgi eller behandlingar, ögonallergier och användning av kontaktlinser under behandlingen.

Hur länge varar effekterna av Lash Lift?

Effekterna av Lash Lift kan hålla i upp till åtta veckor, vilket gör det till ett långvarigt alternativ för dem som söker långsiktig ögonfransförbättring. Individuella resultat kan dock variera.

Kan alla genomgå en Lash Lift-behandling?

Generellt sett kan de flesta genomgå en Lash Lift-behandling. Det är dock viktigt att informera skönhetsprofessionellen om eventuella hälsotillstånd eller allergier för att säkerställa en säker och effektiv behandling.

X