Trådlyft

Trådlyft med Aptostrådar

APTOS "Excellence Visage"

Frågor om Trådlyft Behandlingar

Vad är trådlyft med Aptos-trådar?

Trådlyft med Aptos-trådar är en icke-kirurgisk kosmetisk procedur som används för att lyfta och strama upp huden i olika områden på kroppen. Det innebär att tunna trådar placeras under huden för att ge stöd och lyfta specifika områden.

Vilka områden kan behandlas med Aptos-trådar?

Aptos-trådar kan användas för att behandla flera områden, inklusive ansikte, ögonområde, hals och dekolletage, samt kroppens områden som armar, mage och lår.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen utförs av en kvalificerad Läkare Dr.Tommy . En lokalbedövning appliceras för att minimera obehag. Sedan placeras de tunna trådarna under huden med en fin kanyl. Trådarna justeras för att uppnå önskad lyftning och förbättring av huden. Avslutningsvis trimmas eventuell överflödig tråd, och behandlingen avslutas med desinfektion.

Vad är återhämtningstiden efter behandlingen?

Återhämtningstiden är vanligtvis kort. De flesta patienter kan återgå till sina dagliga aktiviteter nästan omedelbart. Vissa kan uppleva lindrig svullnad och blåmärken, men dessa försvinner oftast inom några dagar.

När kan man förvänta sig att se resultat?

Resultaten blir ofta synliga direkt och förbättras över tid. Trådarna stimulerar kollagenproduktionen i huden, vilket ger en långvarig effekt.

Vad är fördelarna med Aptos-trådar?

Fördelar inkluderar icke-kirurgisk behandling, snabba resultat, naturlig kollagenproduktion, och säkerhet när den utförs av erfarna terapeuter.

Finns det några kontraindikationer eller risker med behandlingen?

Ja, det finns vissa kontraindikationer, och det är viktigt att diskutera din medicinska historia med din terapeut innan behandlingen. Gravida kvinnor, ammande kvinnor och personer med vissa hudsjukdomar eller mediciner kan ha ökad risk för komplikationer.

X