Hur fungerar BB Glow-behandlingen?

BB Glow-behandlingen involverar vanligtvis användning av en microneedling-penna för att skapa mikroskopiska nålhål i huden. Därefter appliceras en speciell BB-kräm som innehåller pigment och hudvårdande ingredienser. Krämen tränger in i de små hålen och ger huden ett jämnt och strålande utseende.

Vad kan jag förvänta mig under en BB Glow-behandling?

Under en BB Glow-behandling kommer din hud att rengöras noggrant, och eventuellt kan en mild peeling utföras. Sedan används microneedling för att jobba in BB-krämen i huden. Du kan känna en viss stickande eller pirrande känsla under behandlingen, men det är inte smärtsam.

Vad är fördelarna med BB Glow?

Fördelarna med BB Glow inkluderar en omedelbar förbättring av hudens utseende genom en jämnare hudton, döljande av små skönhetsfel och en strålande glow. Behandlingen är temporär och varar vanligtvis några månader beroende på hur många behandlingar man gjort, flera sessioner kan krävas för att upprätthålla resultatet.

Finns det några biverkningar med BB Glow?

De vanligaste biverkningarna är mild rodnad och svullnad efter behandlingen, men dessa försvinner vanligtvis inom några dagar. Det är viktigt att följa eftervårdsanvisningarna som ges av din behandlingsspecialist för att minimera eventuella risker.

Vilka är de bästa kandidaterna för BB Glow?

BB Glow är lämpligt för de som vill förbättra hudens utseende genom att jämna ut hudtonen, minska pigmentfläckar och ge en mer strålande glow. Det kan vara ett bra alternativ för dem som har mindre skönhetsfel eller ojämn hudstruktur.

Hur ofta ska man upprepa behandlingen?

Resultatet märks redan efter den första behandlingen. Det går att upprepa behandlingen varannan vecka. För att få en semipermanent resultat upp till 6-12 månader beroende på hudtyp rekommenderas upprepande behandlingar med två veckors mellanrum. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

X