Desoface & Desobody

Desoface & Desobody

Vad du Behöver Veta

Frågor om Desoface & Desobody Behandling

Vad är skillnaden mellan DesoFace och DesoBody-behandlingar?

DesoFace är specifikt utformad för att behandla fettavlagringar i ansiktet, särskilt områden som dubbel haka och käklinje. DesoBody å andra sidan är avsett för behandling av fettavlagringar på kroppen, såsom buk, lår, och armar.

Hur fungerar DesoFace och DesoBody-behandlingarna?

Båda behandlingarna använder en injektionsmetod med en speciell sammansättning som inkluderar Deoxykolsyra för att bryta ner fettceller. Fettcellernas membran skadas, vilket leder till upplösning av fett som sedan naturligt elimineras av kroppens lymfsystem.

Vad är fördelen med att välja DesoFace och DesoBody-behandlingar jämfört med andra alternativ?

DesoFace och DesoBody erbjuder permanent fettreduktion utan kirurgi eller lång återhämtningstid. De är också mindre invasiva och har minimala biverkningar jämfört med andra alternativ.

Vilka områden kan behandlas med DesoFace och DesoBody?

DesoFace kan behandla områden som dubbel haka, jowls och kinder, medan DesoBody kan rikta sig mot områden som mage, lår, armar och mer.

Hur lång tid tar en typisk behandlingssession?

Varje behandlingssession tar vanligtvis mellan 30 och 45 minuter, beroende på det behandlade områdets storlek.

När kan jag förvänta mig att se resultat?

Resultatet börjar vanligtvis bli synligt inom 2-3 veckor efter behandlingen. Effekterna är permanenta, men det är viktigt att bibehålla en stabil vikt för att förhindra ny fettavlagring.

Vilka är de vanligaste biverkningarna?

Vanliga biverkningar inkluderar tillfällig rodnad, svullnad, blåmärken och ömhet i de behandlade områdena. Dessa biverkningar klingar normalt av inom några dagar till en vecka.

Är behandlingen säker?

Ja, DesoFace och DesoBody-behandlingar är säkra när de utförs av en kvalificerad medicinsk praktiker med erfarenhet av dessa procedurer.

Vilka kandidater är bäst lämpade för dessa behandlingar?

De bästa kandidaterna är vanligtvis personer med måttlig kroppsvikt eller något överviktiga, som har lokala fettavlagringar som är svåra att bli av med genom kost och motion.

Behöver jag flera behandlingar för att uppnå önskat resultat?

Antalet behandlingar som krävs beror på det behandlade områdets storlek och fettavlagringens omfattning. I allmänhet rekommenderas flera sessioner med några veckors mellanrum för optimala resultat.

X