Fransförlängning

Fransförlängning

Brow Glance Henna och Trådning

Frågor om Fransförlängning Behandling

Vad är fransförlängning?

Fransförlängning är en skönhetsbehandling där konstgjorda fransar appliceras på de naturliga fransarna för att öka längd, fyllighet och böj.

Hur länge håller fransförlängningen?

Hållbarheten varierar, men korrekt applicerade och underhållna fransförlängningar kan hålla i flera veckor, ibland upp till en månad.

Finns det olika typer av fransförlängning?

Ja, det finns olika typer, inklusive singelfransar (en frans per naturlig frans), volymfransar (flera tunna fransar per naturlig frans) och hybridfransar (en kombination av singel- och volymfransar).

Vad är skillnaden mellan singel- och volymfransar?

Singelfransar innebär att en enda konstgjord frans appliceras på varje naturlig frans, medan volymfransar involverar användning av flera tunna konstgjorda fransar per naturlig frans för att skapa en fylligare look.

Är fransförlängning säkert?

Om det utförs av en kvalificerad och erfaren tekniker och om vårdinstruktioner följs korrekt, är fransförlängning generellt säker. Det är dock viktigt att vara medveten om eventuella allergier och kontraindikationer.

Finns det några risker med fransförlängning?

Ja, möjliga risker inkluderar allergiska reaktioner, skada på naturliga fransar om behandlingen inte utförs korrekt, och en ökad risk för ögoninfektioner om hygienstandarden inte följs.

Hur lång tid tar det att applicera fransförlängning?

Tiden varierar beroende på den valda tekniken och teknikerns erfarenhet. Det kan ta mellan 1,5 till 3 timmar för en fullständig applikation.

Kan jag använda mascara med fransförlängning?

Det rekommenderas oftast att undvika mascara, särskilt oljebaserad mascara, eftersom den kan påverka hållbarheten. Målet med fransförlängning är att eliminera behovet av mascara.

Vilka är kontraindikationerna för fransförlängning?

Kontraindikationer inkluderar allergi mot lim eller material, pågående ögoninfektioner eller skador, graviditet och amning, ögonrelaterade tillstånd, nyligen genomgången ögonkirurgi eller ögonbehandlingar, samt aktivt hårförlusttillstånd.

Hur ska jag ta hand om mina fransar efter fransförlängning?

Använd speciella produkter för rengöring, undvik oljebaserade produkter, undvik att gnugga ögonen, och följ noggrant de vårdinstruktioner som din tekniker ger för att bevara hållbarheten och hälsan hos dina fransar.

X