Ansiktsbehandlingar

På vår Reborn Avenue erbjuder vi olika ansiktsbehandlingar, där skönhet och välbefinnande går hand i hand. Som certifierade hudterapeuter är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av ansiktsbehandlingar som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du kämpar med akne, längtar efter en avkopplande spabehandling eller helt enkelt vill unna dig lite lyxig egentid, har vi den perfekta ansiktsbehandlingen för dig.

 

För dig som brottas med tonårsacne eller vuxenacne erbjuder vi vår specialiserade Akne Behandling. Denna behandling inkluderar djuprengöring, ånga, portömning, 30 % glykolsyra, en närande mask och avslutas med dagkräm. Resultaten talar för sig själva, och vi kan även skapa en behandlingskur som passar just din hud.

 

För en allmän hudförbättring och avkoppling rekommenderar vi vår Klassiska Ansiktsbehandling. Den innehåller rengöring, ånga, portömning, 15 % glykolsyra, en skön massage, en revitaliserande mask och avslutas med dagkräm. En behandling som passar alla och ger en fräsch och strålande hud.

 

Vår Ansikte Spa är skapad för dig med känslig hud eller för den som längtar efter total avkoppling. Denna behandling inkluderar rengöring, ånga, peeling, en avslappnande ansikts- och dekolletagemassage, samt en lugnande återfuktande mask och dagkräm. Perfekt för att återställa hudens naturliga balans.

 

För den ultimata lyxupplevelsen har vi Ansikte Lyx. Här får du inte bara en skräddarsydd ansiktsbehandling med rengöring, ånga, portömning och glykolsyrapensling, utan även en frans- och brynfärgning med plockning. Massagen omfattar ansikte, skalp, dekolletage och händer, innan du avslutar med en närande mask och dagkräm.

 

Oavsett vilken av våra ansiktsbehandlingar du väljer, kan du vara säker på att våra erfarna hudterapeuter på Reborn Avenue noggrant utvärderar din individuella hudtyp för att skräddarsy behandlingar och produkter som är exakt anpassade för dina unika behov. Vårt mål är att skapa en upplevelse av välbefinnande, och detta gäller lika mycket för män som för kvinnor, eftersom vi tror att alla förtjänar att känna sig strålande och självsäkra med en hud som framhäver deras naturliga skönhet på bästa möjliga sätt. Varför inte unna dig själv den omsorg och uppmärksamhet du verkligen förtjänar?

 

Boka din ansiktsbehandling hos oss idag och låt våra skickliga terapeuter vara din guide på resan mot en friskare, vackrare hud som inte bara reflekterar din naturliga skönhet utan också stärker din självförtroende och välmående. Vi ser fram emot att ta hand om dig och hjälpa dig att uppnå dina hudvårdsdrömmar.

Frågor om Ansiktsbehandling

Vad är syftet med en ansiktsbehandling?

Syftet med en ansiktsbehandling varierar beroende på typen av behandling. Generellt sett är målen att rengöra huden, ta bort orenheter, förbättra hudens textur, främja avslappning och förnya hudens utseende. Specifika behandlingar kan ha ytterligare mål, såsom att bekämpa akne eller minska åldrande tecken.

 

Hur ofta bör jag få en ansiktsbehandling?

Frekvensen av ansiktsbehandlingar kan variera beroende på din hudtyp, hudtillstånd och dina mål. Många människor väljer att få en ansiktsbehandling var 4-6 veckor för att upprätthålla hudens hälsa och utseende. För de med specifika hudproblem kan en hudterapeut rekommendera en annan tids intervall.

 

Är ansiktsbehandlingar smärtsamma?

De flesta ansiktsbehandlingar är inte smärtsamma, utan de ska vara avkopplande och bekväma. Vissa moment, som portömning eller användning av vissa ingredienser som glykolsyra, kan orsaka en mild brännande eller stickande känsla, men detta är oftast kortvarigt och tolerabelt.

 

Kan jag få en ansiktsbehandling om jag har känslig hud?

Ja, det är möjligt att få en ansiktsbehandling även om du har känslig hud. Många salonger och hudterapeuter erbjuder ansiktsbehandlingar som är speciellt utformade för känslig hud. Det är viktigt att informera din hudterapeut om din hudtyp och eventuella känsligheter så att de kan anpassa behandlingen efter dina behov.

 

Vad kan jag förvänta mig efter en ansiktsbehandling?

Efter en ansiktsbehandling kan du förvänta dig en förbättring av hudens utseende och känsla. Din hud kan vara mjukare, mer strålande och mer hydrerad. Ibland kan det finnas en mild rodnad, men detta brukar snabbt avta. Hudterapeuten kan ge råd om eftervård och produkter som kan hjälpa dig att upprätthålla resultaten.

 

Vilken typ av ansiktsbehandling är bäst för mig?

Den bästa typen av ansiktsbehandling beror på dina specifika hudbehov och mål. Det är bäst att konsultera med en erfaren hudterapeut som kan analysera din hud och rekommendera den mest lämpliga behandlingen för dig. De kan också ge råd om hemmavård för att stödja behandlingen.

Det är viktigt att förstå att ansiktsbehandlingar är personliga och kan skräddarsys för att möta dina behov. Denna information är allmän och bör kompletteras med en professionell konsultation för bästa resultat. Kontakta oss gärna för en skräddarsydd konsultation.

Ansiktsbehandlingar

Akne Behandling

För dig med tonårsacne eller vuxenacne och mycket tilltäppta porer.

Finns även som kur.

 

 • Rengöring & Ånga
 • Portömning
 • 30 % Glykolsyra
 • Mask
 • Avslutas med dagkräm

Klassisk Ansiktsbehandling

En skräddarsydd behandling som passar alla!

 

 • Rengöring & Ånga
 • Portömning
 • 15 % Glykolsyra
 • Massage
 • Mask
 • Avslutas med dagkräm

Ansikte Spa

Specialanpassad behandling för den känsliga huden eller för dig
som vill ha en avkopplande och uppfräschande ansiktsbehandling.

 

 • Rengöring & Ånga
 • Peeling
 • Ansiktes & dekolletage massage
 • Avslutas med lugnande återfuktande mask och dagkräm

Ansikte Lyx

Unna dig lite extra lyx och egen tid!

 

 • Rengöring & Ånga
 • Portömning
 • Pensling med glykolsyra
 • Färgning av fransar & bryn samt plock
 • Massage, ansikte, skalp, dekolletage & händer
 • Avslutas med mask & dagkräm
X