PRX-T33

PRX-T33

Reborn Avenue har blivit ett välkänt namn när det gäller högkvalitativa skönhetsbehandlingar i Helsingborg. Vi erbjuder PRX-T33-behandlingen med en kombination av expertis och en avslappnad professionell miljö. Våra hudterapeuter på Reborn Avenue är välutbildade och certifierade inom PRX-T33-behandlingen. De har lång erfarenhet av att arbeta med olika hudtyper och förstår att varje person är unik. Därför anpassar de behandlingen för att möta dina specifika behov och mål.

 

När du kommer till Reborn Avenue för din PRX-T33-behandling, kommer du först att få en konsultation med en av våra experter. Under konsultationen diskuterar vi dina önskemål och förväntningar och utvärderar din hud för att skräddarsy behandlingen. Vi kommer att förklara processen noggrant och svara på eventuella frågor eller oro du kan ha.

Själva behandlingen är snabb och smärtfri. Först rengörs din hud noggrant för att ta bort smuts, olja och makeup. Sedan masseras PRX-T33 ordentligt in i huden. Du kan känna en lätt stickande känsla, men den är mycket mild och går snabbt över. Efter behandlingen kommer huden att ha lite rodnad, men detta försvinner vanligtvis inom några timmar. Du kan återgå till din dagliga rutin omedelbart och smink kan appliceras om så önskas.

 

PRX-T33 är speciellt utvecklad för att samverka med andra avancerade behandlingar. Tillsammans ger kombinationsbehandlingar både högre och mer långtidsverkande effekt än var och en enskilt. Syftet med kombinationen är att ge ökad kollagenstimulering, djup återfuktning/fyllighet och förstärkt biorevitalisering.

No Comments

Post A Comment

X