Kroppsbehandlingar

Ge dig själv något alldeles extra & boka en stund för både kropp & själ.
En avkopplande miljö där vi erbjuder stärkande och avslappnande kroppsbehandlingar, allt från scrub, massage & inpackning. 

Kroppsbehandlingar 
Unna dig en riktigt avslappnande stund där vi tar hand om dig från topp till tå. Allt med ekologisk hudvård från Maria Åkerberg. Alla våra kroppsbehandlingar inleds med fotbad av klintas råa och naturliga havssalt som skördats, renats och siktats för hand och därför bibehållt alla dess mineraler och näringsämnen. Saltet rengör, stimulerar och mjukgör huden men hjälper även på insidan vad det gäller att sänka blodtrycket, behandla artros, ömma muskler och är fantastiskt detoxifierande och renande. Saltet är blandat med torkade örter och blommor och eteriska oljor utan vare sig färgämnen, parfym (endast eteriska oljor) eller konserveringsämnen. Man kan välja mellan;

Ros & Vit Ginst
 Motverkar värk och nedstämdhet.
Innehåller: havssalt, torkad ros och vit ginst samt eteriska oljor.

Lavendel & Osmanthus
 Lugnar, stärker mentalt och motverkar ångest och stress.
Innehåller: havssalt, torkad lavendel, ringblomma och osmathus samt eteriska oljor.

Eukalyptus & Amarant
Piggar upp och stödjer koncentrationen. Suverän vid förkylning eller trötthet!
 Innehåller: havssalt, torkad eukalyptus och klotamarant samt eteriska oljor.

Infraröd värmefilt
I Algae body treatment & Aroma therapy packas du in i en infraröd värmefilt (Kan väljas bort). Den Infraröda filten producerar infrarött ljus med terapeutisk verkan. Mycket hudstärkande (sammandragande) och ger smärtlindring vid led och muskelvärk samt ökad blodcirkulation. Slimmande och detoxande effekt och mycket bra för att sätta igång lymfsystemet.

Infraröda vågor startar kroppens självläkande processer och leder till: Viktminskning-ökad ämnesomsättning, Ökad cirkulation, Uppstramande hud, Minskade Celluliter, Ökad energi, Minskad värk och stelhet, Mjukar upp bindväven, Förbättrad sömn och matsmältning & Förstärkt immunförsvar, Detoxande.

Algae Body Treatment

Du kan välja mellan Algae Slimming (vätskedrivande & slimmande) eller Algae Regenerating (regenererande & syresättande).

Huden förbereds med eteriska oljor av Grapefrukt, Rosmarin, Kanel & Aprikoskärnor som masseras genom hela kroppen för att avlägsna döda hudceller. Sedan appliceras alginpackning som rensar kroppen på tungmetaller & gifter. Alger tillför huden mineraler & spårämnen som hjälper epidermis att öka fukthalten. Du packas in i Infraröda filten som producerar infrarött ljus med terapeutisk verkan. Mycket hudstärkande (sammandragande) och ger smärtlindring vid led och muskelvärk samt ökad blodcirkulation. Efter duschen masseras du in med en uppmjukande & välgörande lotion som är baserad på eteriska oljor av Rosmarin, Lavendel, Citrongräs och Enbär som passar både honom & henne.

Kontraindikationer: Graviditet & sköldkörtelproblem som t.ex . struma.

Pris: 1099 kr 60 min

White Chocolate Delux

Kroppen blir skrubbad med en härlig kombination av havssalt, vegetabiliska oljor och vit choklad som är rik på antioxidanter. Därefter får du en helkropps massage med en lyxig chokladolja som har en mild doft av vaniljextrakt. Som avslut får ansiktet en mini ansiktsbehandling med rengöring, peeling & dagkräm. En behandling från topp till tå!

Pris: 1399 kr 80 min

Body Scrub & Massage

Pris: 799 kr 60 min

25 min Skrubb
25 min Rygg & Nack Massage

 Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller, vilket gör huden mjuk och jämn, och dessutom förbereder den för en jämnare solbränna som håller längre. Peelingen stärker, stramar upp och stimulerar huden, vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar. Den verkar även förebyggande mot acne på överarmar och rygg.

Aroma Therapy

Aroma Therapy inleds med en ljuvlig kroppspeeling som följs av aroma inpackning. En mineralrik kräm som blandas med aromaoljor som har stärkande, cellförnyande och uppiggande egenskaper. Under tiden du ligger inpackad i den Infraröda filten som producerar infrarött ljus med terapeutisk verkan får du en härlig skaplmassage & ansiktsmassage. När din kropp & ditt sinne har kopplat av får du lägga dig i den varma bubbelbadet där du bjuds på en drink.

Pris: 1599 kr 90 min