Vivace

VIVACE EXPERIENCE® ÄLSKA DIN HUDEN

Alla vill vi se vårt bästa ut i alla åldrar – inte överfyllda eller över stela, helt enkelt naturliga. Vi vill åldras graciöst, vackert och elegant. Fina linjer och rynkor sätter sina spår, och nu finns det en enkel, minimalt invasiv behandling som tar itu med dessa problem. Tack vare Vivace® RF Microneedle som vunnit priser år i rad inom den estetiska världen och blivit en favorit bland konsumenter och kändisar har vi valt på Reborn Avenue att ta in och erbjuda våra kunder denna exklusiva behandling.

VAD ÄR VIVACE?

Vivace är ett kraftfullt, nästa generations microneedling RF system. Microneedling med radiofrekvens är mycket effektivare än microneedling ensam, tack vare de otroliga isolerade och oisolerade guldpläterade nålar och en avancerad motor och mjukvarualgoritm, ger Vivace-systemet en kraftfull boost till din naturliga hud. Med microneedling skapas en mekanisk kontrollerad skada i huden och hundratals mikropunkter görs på olika djup i huden för att stimulerar kollagen, öka cellförnyelsen och minska uppkomsten av oönskade hudproblem.

RF (radiofrekvens) ger en termal skada för att stimulera kollagenproduktionen i huden. Vilket ger dubbla effekter av en och samma behandling.

Stimuleringen och nybildandet av kollagenet och elastin som sker av behandlingen fortsätter att öka och förbättras under de närmaste sex månaderna. De flesta patienter upplever att resultatet varar i några år, men detta varierar beroende på antalet behandlingar, antalet touch-up-behandlingar och vilka förutsättningar man har. Resultaten är omedelbara men förbättras även med tiden, vilket ger dig det bästa från två världar. För många kunder räcker tre behandlingar, med fyra till sex veckors mellanrum.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Vivace är minimalt invasiv och designad för att ge effektiv behandling samtidigt som obehag minimerar. Processen börjar med en specialiserad bedövande kräm för att säkerställa att det översta hudlagret är helt bedövat innan proceduren börjar. Sedan börjar Vivace microneedling. Processen tar vanligtvis cirka 20 minuter men kan vara kortare eller längre, beroende på dina specifika behov. Du kommer inte att känna någon smärta eller obehag under processen, även om ett litet tryck kan kännas när det rör sig över beniga områden, såsom kindbenen, pannan och hårfästet. Efter Vivace microneedling-behandlingen får du ett lugnande serum och återfuktande ansiktsmask för att säkerställa att din hud är återfuktad och redo att läka. Vanligtvis finns det inga symtom efter proceduren. Du kan dock märka en lätt rodnad i ansiktet under några dagar, och klåda kan uppstå hos vissa patienter. Inget av dessa symtom är en anledning till oro. Du kan ta det ett steg längre när du lägger till PRP (blodplättsrik plasma) till din Vivace-behandling. PRP samlas in när ett litet prov av en patients blod centrifugeras i en centrifug som separerar PRP från de röda blodkropparna. PRP kombineras vanligtvis med mikronålbehandlingar, som Vivace, snarare än injektioner.

FÖREDELAR MED VIVACE

Undrar du om Vivace är rätt för dig?
Här är några av fördelarna med microneedling RF system

 • Minimerar porstorleken och rengör porerna – Det ger den där hälsosamma ”lyster” du letar efter.

 • Förbättrar hudton och struktur.

 • Minskar uppkomsten av fina linjer och ärrbildning – När din hud läker från microneedling-processen, kommer uppkomsten av ärr och fina linjer att minska, vilket ger dig en mjukare hud som ser yngre ut.

 • Stramar upp huden – Eftersom det stimulerar kollagenproduktionen hjälper microneedling med Vivace till att strama upp huden, vilket minskar uppkomsten av rynkor och lös hud.

 • Smärtfri utan någon återhämtningsprocess krävs – Hela Vivace-processen tar bara ungefär en timme, och du behöver inte spendera någon tid på återhämtning. Du kan genast gå tillbaka till ditt dagliga liv.

FÖRE BEHANDLINGEN


6 månader innan

 • Eventuell ansiktskirurgi eller trådlyft måste ha läkt i 6 mån innan behandling med Vivace.
 • Avbryt behandling med Aknemedicin/kräm som tex. Isotretinoin, Rouccutan

4 veckor innan

 • Avbryt användning av Retinol eller andra produkter med höga doser av A-vitamin i
 • Ingen brun-utan-sol
 • Ej göra filler eller Botox i området som ska behandlas

2 veckor innan

 • Ingen djupgående ansiktsbehandlingen eller laser i området


2 dagar innan

 • Avbryt blodförtunnande tex: Waran
 • Ingen olja/ fettbaserad produkt på huden

Du får ej ha alls vid en behandling:
Historia av någon hudcancer, Kronisk hudsjukdom tex. Psoriasis, Graviditet/ammar, Hjärtinfarkt, Pacemaker, Hjärtsjukdom, Cancer, Epilepsi, Metallallergi, äta acnemedicin/kräm, blödarsjuka, keloidärrbildning, immundämpande medicin.
Ej ha i behandlingsområdet: metaller, åderbråck, aktiv rosacea, aktiv herpes, vårtor, inflammation, allergiska utslag, öppna sår, bakteriell infektion, svamp, solkeratos.

EFTER BEHANDLINGEN

Följande 48 timmar efter

 • Använd endast medföljande produkter som du får av oss.
 • Inget smink
 • Ingen träning, bastu eller cirkulationsökande aktiviteter.

Efter 1 vecka efter

 • Inga aktiva produkter på området tex. Aha-syra, Retinol osv.​
 • Ingen olja eller fettbaserad produkt.​

Efter 4 veckor 

 • Undvik solning helst genom hela behandlingsprocessen, annars vänta 2-3 veckor efter behandlingen
 • Ingen djupgående ansiktsbehandlingen eller laser i området 2 veckor efter.
 • Ingen brun-utan-sol 4 veckor efter behandlingen.
 • Använd alltid hög SPF.

AnteAGE® har banat väg för vetenskapen att återaktivera hudens naturliga regenerativa egenskaper genom att använda Cytosignaler som efterliknar vår kropps egna tillväxtfaktorer för att återställa ungdomlig hud.

Stamceller i huden innehåller hundratals olika tillväxtfaktorer och cytokiner som används för att hantera läkningsprocessen och regenerering.

När huden är ung är naturligt förekommande stamceller vanliga, dessa är tåliga och mottagliga och håller huden smidig, elastisk och skinande. Men när vi åldras har vi färre av dessa celler tillgängliga för att reparera skador.

AnteAGE® forskare är banbrytande när det gäller användningen av cytosignal, cellteknologi inom estetik och dermatologi.

De har reproducerat vår kropps naturliga förmåga med rekombinanta tillväxtfaktorer för att återfå hudens förmåga att bete sig ungdomligt.

Fortsätt att öka föryngringsfördelarna med hjälp av AnteAGE® hemvårdssystem.

AnteAGE® produkter är alltid 100% fri från djurförsök , cell-, paraben- och patogenfria.

PRIS

Hela Ansiktet – Classic
2.999 kr (ord.pris 4.999 kr) 

Hela Ansiktet + Hals 
3.499 kr (ord.pris 5.499 kr)