Trådlyft

ANSIKTSLYFTET INNAN ANSIKTSLYFTET 
Trådlyftsmetoden är metoden för dig som vill göra ett minilyft för att fräscha upp ditt utseende utan kniv och utan ärr – en enkel metod som utförs under lokalbedövning och tar mellan 30-60 minuter.

Trådlyft
Ett trådlyft ger ett mycket naturligt och långvarigt resultat och har kort återhämtningstid. Metoden passar alla åldrar men med tanke på att vi vid olika åldrar har olika behov används trådar av olika ”styrka” och elasticitet.

Vi jobbar med Aptostrådar  som ger ett utmärkt resultat på slapp käklinje, hängande mungipor, nedfallande kinder och hals. Det enkla ingreppet tar endast mellan 30 – 60 minuter och utförs under lokalbedövning. Resultatet syns direkt efter ingreppet. Huden fortsätter att jobba och ca efter 4 -5  veckor kommer huden att se både smidigare och fylligare ut och hudens kvalité kommer att förbättras. Tack vare att trådarna stimulerar till ny produktion av kollagen i huden. Därefter håller effekten i ca 2 – 3 år beroende på individens livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” gör även att den föryngrande effekten bibehålls betydligt längre.  

Pris för trådlyftet varierar beroende på val av trådar, hur många trådar samt vilka delar av ansikte/hals som skall behandlas. Ett komplett lyft, dvs. hela ansiktet och halsen kostar ca 15.000-20.000– allt beroende på patientens ålder och hudstruktur. Väljer patienten att göra enbart vissa delar, tex kinder och käklinje blir priset givetvis avsevärt lägre.

Under din konsultation med Dr. Tommy får du också information om vad du ska tänka på dagarna innan ingreppet, vad som händer när du kommer till kliniken och hur du ska sköta dig under den närmaste tiden för att uppnå bästa möjliga resultat.

För vidare frågor eller funderingar är du välkommen att boka en konsultation. 


Läs mer om trådarna på
http://aptoslift.com/ 

Hur går det till?
Metoden går ut på att man med ett litet stick får in en tunn tråd i de områden som man vill lyfta. Tråden är försedd med mikroskopiska hullingar, läggs som en ögla djupt under huden och lyfts sedan till önskat läge så du återfår dina ungdomliga ansiktsdrag. Dessutom stimuleras kollagenet i de djupare hudlagren och du får därmed en dubbelt föryngrande effekt!

Vad är Aptostrådar ”Exellence Visage”?
Dessa självabsorberande Aptostrådar består av ett nyutvecklat vävnadsvänligt material som försvinner av sig självt inom 360 dagar. Tråden är försedd med små mikroskopiska hullingar som lätt fixeras i den understa hudvävnaden samt ser till att trådarna sitter fast ordentligt. Man får ytterligare en föryngrande effekt genom den innehållande substansen L-lactid acid som ökar kollagenproduktionen och bromsar ned hudens åldringsprocess. Huden får en avsevärd bättre kvalité och spänstighet.

Vad är fördelen med APTOS ”Exellence Visage” jämfört med andra ingrepp?
”Exellence Visage” ger inga ärr och mindre svullnader. Man slipper långvariga  konvalescenstider, jämfört med ett kirurgiskt ansiktslyft, och man får dessutom mer naturligt resultat och slipper det typiska ”upplyfta” och spända utseendet. Metoden är mer prisvärd jämfört med andra metoder och man slipper de svåra komplikationer som kan uppstå vid traditionell plastikkirurgi.

Finns det risk för komplikationer eller biverkningar?
Svullnad och eventuella blåmärken vid själva ingreppsstället efter behandling kan förekomma.Trådar kan gå av vid felaktig efterbehandling, det vill säga om man är oförsiktig under konvalescenstiden.
OBS! Dessa komplikationer kan enkelt och snabbt korrigeras vid ett återbesök!

Efter din behandling
Om du har gjort trådar på både käklinje och nedre kind så kan det kännas svårt att tugga ordentligt de två första dygnen– ha därför något lättuggat hemma, gärna soppa eller sallad. Om du känner att du behöver en smärtstillande tablett dagen/dagarna efter ingreppet så skall du ta Ipren eller Voltaren kombinerat med Alvedon eller Panodil.

Det är bra om du har möjlighet att sova på rygg de första veckorna. Inhandla gärna en ”flygplanskudde” så att baksidan av ditt huvud vilar i mitten av denna – då är chansen mindre att du hamnar på sidan av ansiktet i sömnen.

Första dagarna efter ingreppet vill du nog gärna vara hemma från arbetet. Det finns dock inget som säger att måste vara hemma. Det är helt beroende på hur du känner själv.

Styrketräning, jogging, etc. kan återupptas efter 2-4 veckor beroende på antal trådar. Långpromenader kan du njuta av direkt.

Efter ca 4 veckor kommer du tillbaka för ett återbesök. Då tas även dina ”efter”-bilder.

Priser

Pris för trådlyftet varierar beroende på val av trådar, hur många trådar samt vilka delar av ansikte/hals som skall behandlas. Ett komplett lyft, dvs. hela ansiktet och halsen kostar ca 15.000-20.000– allt beroende på patientens ålder och hudstruktur. Väljer patienten att göra enbart vissa delar, tex kinder och käklinje blir priset givetvis avsevärt lägre.

Boka en konsultation med Dr.Tommy för att få ett pris förslag.