Profhilo

‎Det är ett faktum att vår hud förlorar sin elasticitet och smidighet med tiden. Med åren så producerar vi mindre kollagen, och vår hud förblir inte längre så spänstig och fast. Slapp hud och fina linjer är en del av den naturliga åldrandeprocessen, men med hjälp av Profhilo kan vi förbättra tillståndet så att vi åldras graciöst. 

VAD ÄR PROFHILO?

PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt. ‎Denna process, känd som bio-remodellering, fungerar inifrån och ut genom att remodellera flerskikts hudvävnad. Du kan förvänta dig att din hud förbättras när det gäller textur, fuktighetsnivå och vävnadskvalitet.‎

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

PROFHILO är en injektionsbehanling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och regarerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med PROFHILO inkluderar ansikte, hals, händer och armar.

Den rekommenderade behandlingen är 2 sessioner med en månads intervall, därefter underhålls det var 6: e månad.‎

HUR FUNGERAR PROFHILO?

Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper kroppen att bibehålla fukt i kroppen samt att bidra till kollagenproduktionen. Hyaluronsyra finns bland annat i huden, i leder samt i annan bindväv. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. PROFHILO återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra.

NÄR SER MAN RESULTAT?

Effekten kommer delvis omedelbart men med maximal effekt två månader efter genomfört behandling. I regel rekommenderas tre behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.

PRIS

1 behandling Ansikte eller Hals 2300 kr 

Kur 2 behandlingar Ansikte eller Hals 4500:-

Kur 3 behandlingar Ansikte eller Hals 6300:-