Profhilo

Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan

Vad är PROFHILO?
PROFHILO, är en hyaluronsyra av högsta koncentration. Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalité samt som även minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.

Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler så ger inte PROFHILO någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område eller att strama upp huden i olika regioner.

Hur går behandlingen till?
PROFHILO är en injektionsbehanling som genomförs strax under hudens yttersta lager. I epidermis sprider sig hyaluronsyran under kontrollerade former och regarerar med hudens vävnad för att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av elastin och kollagen vilket ger en smidigare, fastare och jämnare hud. Vanliga områden att behandla med PROFHILO inkluderar ansikte, hals, händer och armar.

 Hur fungerar PROFHILO? 
Hyaluronsyra förekommer naturligt i kroppen och hjälper kroppen att bibehålla fukt i kroppen samt att bidra till kollagenproduktionen. Hyaluronsyra finns bland annat i huden, i leder samt i annan bindväv. I takt med att huden åldras minskar produktionen av hyaluronsyra vilket gör att huden förlorar lyster och spänst samt att fina linjer och rynkor blir mer framträdande och huden. PROFHILO återskapar hudens depåer av fukt och hyaluronsyra.

När ser man resultat? 
Effekten kommer delvis omedelbart men med maximal effekt två månader efter genomfört behandling. I regel rekommenderas tre behandlingar med en månad emellan. Därefter kan behandlingen upprepas ex 1-2 gånger per år för att bibehålla effekten.

PRIS

1 behandling Ansikte eller Hals 2300 kr 

Kur 2 behandlingar Ansikte eller Hals 4500:-

Kur 3 behandlingar Ansikte eller Hals 6300:-