TKN MesojectGun

TKN MesojectGun är den enda nålfria mesoterapipistolen. Den kan användas på flera områden av kroppen och gör att en mängd olika aktiva ingredienser kan penetrera djupare ner i huden.

HUR FUNGERAR MESOJECTGUN?

MesojectGun är den enda nålfria mesoterapi pistolen. En ny enhet som hjälper till att leverera och öka absorptionen av aktiva ingredienser i de djupare lagren av huden utan nålar. 

MesojectGun använder elektroporeringsenergi (EPM Technology). Elektriska impulser genererar tillfälliga hydrofila kanaler i cellmembranen och intercellulära utrymmen. Genom en signifikant ökning av elektrisk ledningsförmåga och vävnadspermeabilitet uppnås den önskade penetrationen av aktiva ingredienser lokalt, icke-invasivt och smärtfritt. 

Vi behandlar ansikte, hals, dekolletage och hårbotten med denna behandling. Eftersom behandlingen är nålfri kan vi komma närmare ögonen och andra känsliga punkter. Man kan exempelvis  fokusera på mörka ringar, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen och fina linjer kan jämnas ut.

HÅRAVFALL

TKN Mesoject Gun är en utmärkt  behandling som är resultat inriktad mot håravfall. Tack vare MesoHair-patronen så ser den till att leverera och öka absorptionen av näringsämnen i hårbotten med hjälp av Pulse Booster-tekniken.
 

VAD ÄR FÖRDELARNA MED MESOJECTGUN?

  • Ger synliga och långvariga resultat
  • Förbättrar håligheter under ögonen
  • Behandlar fasthet och elasticiteten i huden
  • Behandlar kråksparkar och andra fina linjer
  • Behandlar torr hy och jämnar ut linjer
  • Fräschar upp och ger lyster
  • Jämnare hudton och texture
  • Förstärker håret och ger näring till hårroten 
  • Smärtfri 

MESOJECTGUN

Hela Ansikte
1.299 kr 

Ansikte + Hals
1.499 kr

Ansikte + Hals & Dekolltage 
1.999 kr
  

Hårbotten
1.299kr

TKN erbjuder en perfekt kombination av meso kit som behandlar hudproblem. TKN meso kit har formulerats med de mest effektiva ingredienserna som hyaluronsyra, peptider och liposomer.

TOSKANI Anti-Hair Loss

Anti-Hair Loss Meso är speciell utvecklat för att behandla håravfall och alopecia. Anti-Hair Loss inriktar sig för att stimulera hårväxt, förbättra och korrigera de olika typerna av håravfall.

‎Indikationer:‎ Androgen alopeci, Alopecia areata, Telogen effluvium & Postpartum effluvium

TOSKANI Antiaging 

‎TOSKANI Antiageing Cocktail erbjuder flera anti-aging fördelar och kraftfulla fuktgivande och hudföryngringseffekter. Antiageing Cocktail är tillverkad av fem noggrant blandade ingredienser och är utformad för att fungera i kombination för att minska linjer och rynkor, öka kollagenproduktionen, minimera åldersfläckar och strama upp huden. Hyaluronsyra är känd för sina anti-aging-fördelar och kombineras med karnitin och DMAE, samt pyruvat och argirelin för att skapa en kraftfull cocktail för att hantera slapphet och åldrande hud.‎

‎Indikationer:‎ Rynkor, Slapp Hud, livlös Hud & Fuktfattig hud.

TOSKANI RADIANCE

Professionell behandling som innehåller Radiance Cocktail, WCPR och TKN HA MW 2% för att minska pigmenteringar och jämna ut hudtonen. Formulerad med aktiva ingredienser som hjälper till att minska mörka fläckar och ge antioxidantverkan.‎

‎Indikationer:‎ Melanin, Hyperpimentering & solskador

TOSKANI PURIFYING

Purifying Meso innehåller en unik kombination av produkter som är speciellt utformade för att behandla fet eller aknebenägen hud. Dess ingredienser hjälper till att ta bort inflammation och fläckar, minska porerna samt märken efter akne.

‎Indikationer:‎ Papler eller komedonal akne , ‎Fet eller aknebenägen hud , Hud med märken efter akne‎