Massage & Friskvård

Ge dig själv en stunds avkoppling med massage. Vi hjälper dig att bearbeta muskulaturen så att spänningar mjukas upp och din kropp kan återhämta sig och komma i balans.

Klassisk Massage
Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Choklad Massage
Chokladmassage är en lyxig upplevelse både kroppsligt och mentalt! Det är en ljuvligt avslappnande massage, antingen helkropps- eller delkropps! Den ges med vana händer och varm chokladolja. Massagen har en lugnande effekt på alla sinnen. Ge dig själv en njutningsfull upplevelse!

Choklad innehåller antioxidanter och är bra för både kropp och själ! Antioxidanter är ämnen som har förmågan att oskadliggöra fria radikaler, som orsakar stor skada i våra kroppar. Antioxidanter finns främst i bär, frukt och grönsaker, men även i  bl a kakao. Till massagen används endast ekologiska produkter

Avslappnings Massage
Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Många av oss lever med alldeles för mycket stress i vår vardag och då är denna form av massage ett fantastiskt bra sätt att varva ner och börja koppla av. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

Hot Stones
 Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling, som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Klassisk Massage

Lyx, c:a 60 min
Pris: 595 kr.

Special, c:a 45 min
Pris: 450 kr.

Mini, c:a 30 min
Pris:  350 kr.

Avslappnings Massage

Lyx, c:a 60 min
Pris: 495 kr.
 

Special, c:a 45 min
Pris: 395 kr.

Mini, c:a 30 min 
Pris: 295 kr.

Hot Stones

Deluxe, c:a 60 min
Pris: 695 kr.
 

Special, c:a 45 min
Pris: 595 kr

Mini, c:a 30 min
Pris: 495 kr

Choklad Massage

Deluxe, c:a 60 min
Pris: 595 kr.

Special, c:a 45 min
Pris: 495 kr.

Mini, c:a 30 min
Pris: 395 kr.

Stäng meny