Massage & Friskvård

Ge dig själv en stunds avkoppling med massage. Vi hjälper dig att bearbeta muskulaturen så att spänningar mjukas upp och din kropp kan återhämta sig och komma i balans.

Klassisk Massage

Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Klassisk Lyx 55 min
Pris: 599 kr

Klassisk Special 40 min
Pris: 499 kr

Klassisk Mini 25 min
Pris:  399 kr

Avslappnings Massage

Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Många av oss lever med alldeles för mycket stress i vår vardag och då är denna form av massage ett fantastiskt bra sätt att varva ner och börja koppla av. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

Avslappning Lyx ca 55 min
Pris: 499 kr
 

Avslappning Special ca 40 min
Pris: 399 kr

Avslappning Mini ca 30 min 
Pris: 299 kr

Body Scrub & Massage

Pris: 799 kr 60 min

25 min Skrubb
25 min Rygg & Nack Massage

 Body Scrub peelar effektivt bort döda hudceller, vilket gör huden mjuk och jämn, och dessutom förbereder den för en jämnare solbränna som håller längre. Peelingen stärker, stramar upp och stimulerar huden, vilket är bra vid celluliter och vätskeansamlingar. Den verkar även förebyggande mot acne på överarmar och rygg.

Hot Stones

Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling, som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Hot Stones Deluxe ca 60 min
Pris: 799 kr
 

Hot Stones Special ca 45 min
Pris: 699 kr

Hot Stones Mini ca 30 min
Pris: 499 kr

fotmassage i helsingborg

Fot- och underbensmassage

Pris: 399 kr 30 min

En behaglig, avkopplande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Behandlingen inleds med ett skönt fotbad/peeling för att sedan fortsätta med massage som löser upp spänningar i benen och får dig att totalt värva ner. En perfekt behandling för dig som känner dig trött i benen, svullen eller är gravid.