Massage & Friskvård

Ge dig själv en stunds avkoppling med massage. Vi hjälper dig att bearbeta muskulaturen så att spänningar mjukas upp och din kropp kan återhämta sig och komma i balans.

Klassisk Massage
Njut av den världsberömda svenska klassiska massagen – en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Hot Stones
 Hot Stone-massage är en fantastisk spabehandling, som ger fullkomlig avslappning. Terapeuten använder sig av varm olja och heta lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Hot Stone massage ger en underbar känsla av totalt välbefinnande.

Avslappnings Massage
Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Många av oss lever med alldeles för mycket stress i vår vardag och då är denna form av massage ett fantastiskt bra sätt att varva ner och börja koppla av. Massagen ökar utsöndringen av lugn och ro-hormon i kroppen så att hjärtfrekvensen minskar och välbefinnandet ökar.

Klassisk Massage

Lyx, c:a 60 min
Pris: 599 kr.

Special, c:a 45 min
Pris: 499 kr.

Mini, c:a 30 min
Pris:  399 kr.

Avslappnings Massage

Lyx, c:a 60 min
Pris: 499 kr.
 

Special, c:a 45 min
Pris: 399 kr.

Mini, c:a 30 min 
Pris: 299 kr.

Hot Stones

Deluxe, c:a 60 min
Pris: 799 kr.
 

Special, c:a 45 min
Pris: 699 kr

Mini, c:a 30 min
Pris: 499 kr