Lash Lift

Lashlift går ut på att man på ett skonsamt sätt böjer fransarna från roten, detta skapar en mjuk fin böj på fransen utan att du behöver stå framför spegeln med fransböjaren varje morgon. För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är denna behandling ett alternativ som leder till naturligt böjda och fylliga fransar. Resultaten är fantastiska! Lashlfit har tagit skönhetsmarknaden med storm. Inte nog med att du får vackert böjda fransar. Du kan även känna dig trygg med att produkterna inte sliter på fransarna (som tidigare produkter). Dina egna fransar vårdas och dessutom framhävs dina ögon naturligt, utan att du ens behöver sminka dig på morgonen.

HUR GÅR DET TILL?

Fransarna fästs, strå för strå, varsamt och med noggrann precision runt en silikonrulle som ligger ovanpå dina ögonlock medan du blundar. Därefter appliceras 2 vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda. Behandlingen avslutas med att fransarna färgas in för att förstärka intrycket av din lashlift. En lashlift behandling tar vanligtvis ca 45 minuter inkl. Fransfärg. 

HÅLLBARHET

Din naturliga fransar omsätts och växer hela tiden. Din lash lift försvinner därför i takt med utväxten.  Hållbarheten är väldigt individuell och beror på hur fort dina egna fransar växer och byts ut. Normalt är den naturliga fransens livscykel på 8 veckor. Hållbarheten för en fransböjning kan därför vara i allt från 6 upp till 10 veckor! Färgen mattas vanligen efter 4-6 veckor.

EFTERVÅRD

Första gången du gör lashlift hos oss utförs behandlingen enligt alla grundförutsättningar och de rekommenderade behandlingsmetoderna. Detta är för att säkerställa hur just dina fransar reagerar på vätskorna och hur böjen blir av den storlek som rekommenderas till den längd på fransar som du har. Andra gången kan man justera och ändra lite mer om resultatet inte blir det jag tror kan vara maximalt för just dig. 

ATT TÄNKA PÅ EFTER

Undvik all form av Mascara och/eller rengöringsprodukter med olja 24 timmar efter. Gnugga ej på fransarna och undvik varma duschar och definitivt bastubad. Oljan och värme kan förstöra effekten av permanenten. 

PRIS

Lashlift 599 kr
Lashlift + Fransfärg 699 kr
 Lashlift + Frans & Brynfärg 799 kr
Lashlift + Brow lamination 1199 kr
Lashlift + Brow lamination + färg 1299 kr