Fötter & Händer

Ge dina fötter och händer en härlig och lyxig behandling. Vid avslutad behandling kan du välja mellan ett vanligt lack eller SHELLAC™  som är ett professionellt lack som ger vackra, högglansiga naglar i 14+ dagar.
Det unika med Shellac är att ingen filning görs på nageln, vare sig vid applikation eller borttagning vilket medför att naglarna inte blir svaga eller skadade av schellac -behandlingar. Utöver den skonsamma borttagningen av shellac tas den dessutom bort på bara 5 minuter.

Spa Pedikyr

699 kr ca 60 min

Få mjuka och fräscha fötter med vår SPA Pedikyr. En fotvårdsbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Därefter tar vi bort mindre förhårdnader, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbensmassage samt lackning av tånaglar. Det går att välja mellan ett vanligt lack eller shellac.
(Vid nagelsvamp avråder vi nagellack, men om det ändå önskas tas eget nagellack med.)

 

Nytt Set Shellac

Händer / Fötter 450 kr ca 30 min

Händer & Fötter  799 kr ca 60 min

Här kan du välja att antingen få fixat händerna eller fötterna. Det ingår filning av naglar, nagelbandsputsning samt shellac i valfri färg.
(Önskar du fransk manikyr så skriv det i noteringsfältet vid bokningen)

 

Marrakesh De Lux Fötter

799 kr ca 90 min

En härlig och lyxig behandling för trötta fötter och ben. Behandlingen inleds med fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen fortsätter med en lyxig peeling av fötter och ben som stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller och öppnar upp porerna för en ökad cirkulation. Fötter och ben bäddas in i en mask som är återfuktande och cellförnyande. Behandlingen avslutas med en skön avstressande fot-och underbens massage samt lackning av tånaglar. Du väljer ut ett lack som vi lackar tånaglarna med.

Spa Manikyr 

599 kr ca 60 min

En skönhetsbehandling för  händerna. 
Nagelbad, peeling, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning, skön hand och armmassage samt avslutande lackning / shellac
i valfri färg. Även för dig som är nagelbitare.

Fot- & underbensmassage

399 kr ca 30 min

En behaglig, avkopplande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Behandlingen inleds med ett skönt fotbad/peeling för att sedan fortsätta med massage som löser upp spänningar i benen och får dig att totalt värva ner.

En perfekt behandling för dig som känner dig trött i benen, svullen eller är gravid.

 

 

Klassisk Manikyr 

499 kr ca 45 min

Nagelbad, peeling, filning av naglar, polering, nagelbandsputsning samt avslutande lackning / shellac
i valfri färg, om det önskas.