Fotvård

Ge dina fötter och ben en härlig och lyxig behandling. Här ingår både fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Vi kan även erbjuda en mer medicinsk fotvård. En friskvård för inte bara fötterna utan även för själen!
Alla produkter som används under behandlingen är ekologiska av högsta kvalitet.

Medicinsk fotvård/Friskvård

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar undersöks, slipas, rensas och klipps efter behov. Vid nageltrångs besvär så åtgärdas det under behandlingen. Huden på belastade punkter som byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas med skalpell. Nagel svamp och liktorn behandlas även. Behandlingen avslutas med en cirkulations ökande fotmassage.

Pris: 599 kr/745 kr ca 60 min

 

Delbehandling

Här behandlar vi enstaka medicinska återkommande problem som kanske behöver ses över vecko- eller månadsvis. Det kan vara alltifrån nageltrång, liktornar, hälsprickor till nagelsvamp/fotsvamp. 

Pris: 299 kr ca 30 min

 

Spa Pedikyr

Få mjuka och fräscha fötter med vår SPA Pedikyr. En fotvårdsbehandling där du börjar med att avnjuta ett skönt och mjukgörande fotbad. Därefter tar vi bort mindre förhårdnader, klipper, filar och polerar naglarna och nagelbanden. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbensmassage samt lackning av tånaglar. Du väljer ut ett lack som vi lackar tånaglarna med.

 (Vid nagelsvamp avråder vi nagellack, men om det ändå önskas tas eget nagellack med.)

Pris: 699 kr ca 60 min

 

Fot- & underbensmassage

En behaglig, avkopplande fot- och underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Behandlingen inleds med ett skönt fotbad/peeling för att sedan fortsätta med massage som löser upp spänningar i benen och får dig att totalt värva ner.

En perfekt behandling för dig som känner dig trött i benen, svullen eller är gravid.

Pris: 350 kr ca 30 min

 

Marrakesh De Lux Fötter

En härlig och lyxig behandling för trötta fötter och ben. Behandlingen inleds med fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen fortsätter med en lyxig vit choklad peeling av fötter och ben som stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller och öppnar upp porerna för en ökad cirkulation. Fötter och ben bäddas in i en mineralrik aroma mask som är återfuktande och cellförnyande. Behandlingen avslutas med en skön avstressande fot-och underbens massage samt lackning av tånaglar. Du väljer ut ett lack som vi lackar tånaglarna med.

Pris: 799 kr ca 90 min