Fotvård

Ge dina fötter och ben en härlig och lyxig behandling. Här ingår både fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Vi kan även erbjuda en mer medicinsk fotvård. En friskvård för inte bara fötterna utan även för själen!
Alla produkter som används under behandlingen är ekologiska av högsta kvalitet.

Marrakesh De Lux Fötter

En härlig och lyxig behandling för dina fötter och ben. Behandlingen inleds med fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen fortsätter med en lyxig vit choklad peeling av fötter och ben som stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller och öppnar upp porerna för en ökad cirkulation. Fötter och ben bäddas in i en mineralrik aroma mask som är återfuktande och cellförnyande. Behandlingen avslutas med en skön avstressande fot-och underbens massage.

Pris: 799 kr ca 90 min

Medicinsk fotvård/Friskvård

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar undersöks, slipas, rensas och klipps efter behov. Vid nageltrångs besvär så åtgärdas det under behandlingen. Huden på belastade punkter som byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas med skalpell. Nagel svamp och liktorn behandlas även. Behandlingen avslutas med en cirkulations ökande fotmassage. (Vid nagelsvamp avråder vi nagellack, men om det ändå önskas tas eget nagellack med.) 

Pris: 599 kr/745 kr ca 60 min

 

Delbehandling

Här behandlar vi enstaka medicinska återkommande problem som kanske behöver ses över vecko- eller månadsvis. Det kan vara alltifrån nageltrång, liktornar, hälsprickor till nagelsvamp/fotsvamp. 

Pris: 349 kr ca 30 min

 

Stäng meny