Desoface & Desobody

DESOFAC® & DESOBODY® är nästa innovativa generation av ”fettupplösare” utformade för att behandla och minska lokala ”fickor” av fett som i allmänhet är motståndskraftiga mot träning och kost

INJEKTION MED DESOFACE & DESOBODY

Desoface och Desobody består utav Gallsyra (deoxycholsyra), vilket är ett ämne som använts i över 10 år. Gallsyran gör fettcellens membran ostabilt och förstör därmed fettcellen varav en fettreduktion uppstår. Behandlingen tar ca 30 minuter och görs med hjälp av en injektion i lokalbedövning. Behandlingen passar för normal till lätt överviktiga personer med lokaliserade fettdepåer resistent mot diet och motion.

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR BEHÖVER JAG?

3 sessioner med 6-8 veckointervall behövs vanligtvis, beroende på vilket/de områden som behandlas och mängden fett i varje område. Beroende på mängden fettväv som finns kan ytterligare behandlingar ibland behövas för att uppnå önskat resultat.

ÄR RESULTATET OMEDELBAR?

Processen för att den aktiva substansen ska förstöra fettcellerna – och för din kropp att rensa bort dem, tar lite tid eftersom din kropp långsamt metaboliserar och driver ut de frigjorda lipiderna från de förstörda fettcellerna. Varje klient är unik, men du kan förvänta dig att börja se resultat 3-4 veckor efter 1-2 behandlingen men den slutliga effekten tar cirka åtta veckor efter din behandling.

HUR LÄNGE VARAR RESULTATEN?

Förstörelsen av fettcellerna är permanent. Så länge du bibehåller en hälsosam livsstil och inte går upp i vikt – mellan behandlingstillfällena kommer du att behålla dina resultat.

OMRÅDEN SOM KAN BEHANDLAS

• Dubbelhaka
• Buk
• ”Love handles”
• Överarmar
• Rygg (BH fett)
• Lår
• Knä

ÄR BEHANDLINGEN SMÄRTFRITT?

Man kan uppleva en eventuell lätt ”brännande” känsla. Efter 15 minuter kan du uppleva klåda, rodnad och lätt svullnad av de behandlade området – detta beror på att produkten börjar irritera fettcellerna så att de släpper ut sitt innehåll vilket resulterar i inflammatorisk nekros av cellen och minskning av storleken på adipocyter (fettceller). Därför är denna initiala svullnad och rodnad helt normalt och till och med förväntat.

Eventuell rodnad och obehag bör försvinna efter cirka 24 timmar. Svullnad, ömhet och blåmärken i området kan kvarstå i flera dagar. Blåmärken/röda fläckar kan kännas ”varma”. Detta är normalt och ger ingen anledning till oro om du inte mår dåligt på annat sätt.

FÖRE BEHANDLINGEN

Behandlingen föregås alltid av en konsultation. På behandlingsdagen får du inte ha feber, sjukdomskänsla eller aktiv infektion i kroppen. Inte heller ha kvisslor eller finnar på injektionsområdet. Du får inte vara gravid, amma eller ha hormonella sjukdomar. Lider du av korsreaktivitet mot självantigener så är behandlingen inte heller lämplig för dig

Tänk på att inte använda läkemedel med acetylsalicylsyra, som Treo och Magnecyl, NSAID-preparat (Ipren) före behandlingen för att undvika uppkomst av blåmärken. Omega 3 får heller inte tas senare än två veckor före behandling. Om du intar blodförtunnande medicin konsultera alltid din läkare innan behandling. Du ska inte heller vara allergisk mot B-vitamin eller soja. Du ska inte ha behandlat området med något annat de senaste 2 veckorna.

EFTER BEHANDLINGEN

 Efter behandlingen kan du uppleva lite smärta och knölighet på behandlingsområdet. En rejäl svullnad är vanligt 1-2 v efter behandling. Det kan även uppstå lite blåmärken som kan kvarstå i 1-2 veckor och bör därför inte utsätta området för UV-ljus tills alla blåmärken är borta. Du ska inte trycka eller massera på behandlade området första dagarna och undvik att bada bastu eller träna tills svullnaden har lagt sig, ca 3 dagar. Drick gärna mycket vatten, ca 1,5 – 2 liter per dag.

Mindre än 10 % av patienterna rapporterar övergående knölar. Dessa kräver ingen behandling eller intervention och kommer spontant att försvinna inom en månad.

PRIS

1 Behandling
1.999 kr 

Kur 3 Ggr
4.500:-