Fransar & Bryn

Ge dina fransar och bryn ett lyft som är mer beständigt. Vi erbjuder den klassiska hårborttagningstekniken trådning  men även bryn förstärkaren Glance henna. 

TRÅDNING

Trådning är en tusenårig gammal tradition från Persien. Det är en metod för att ta bort generande hårväxt hos både kvinnor och män. Det är en väl rekommenderad teknik, som kan göras på alla ställen där man har hår, vanligast är att man gör trådning i ansiktet – t ex för formning av bryn, borttagning av fjun/hår på hakan, överläppen eller hela ansiktet. I Persien är det vanligast att tråda hela ansiktet, där betraktas trådning som en liten ansiktsbehandling. I Sverige är det mest ögonbryn och fjunen vid överläpp/underläpp som har störst fokus, men populariteten ökar för var dag och fler visar intresse för denna urgamla metod.

Precis som med alla hårborttagningstekniker kan det i enstaka fall leda till hårsäcks-inflammation. Det kan göra ont och orsaka irritation även om det generellt anses vara mer skonsamt, än att noppa eller vaxa. Skulle man få en irritation så kan man lägga lite lugnande salva på huden, då brukar det snabbt gå över.

HENNA

Är du trött på att dagligen måla dina bryn men vill inte tatuera dem? Då är Brow Henna det rätta alternativet för dig! Brow Henna har gjort succé världen över. Den ger inte bara ögonbrynen fantastisk volym och uttrycksfull färg utan hjälper även till att återstalla svagt och skadat hår. Brow Henna ger en optimal färgning av ögonbryn och hud med en mjuk permanent sminkverkan utan ”rödaktig” impregnering. Den består av fullständigt naturliga ämnen som hjälper till att stärka hårväxten upp till 60% samt att den fenomenala styrkan i produktens ingredienser ger ett hållbart färgresultat upp till 5 veckor och huden 7-14 dar.

Brow Hennas rika färgpalett har 10 universella nyanser som kan användas individuellt eller i kombination med varandra. Därför kan du enkelt hitta den perfekta kombinationen för just din hudton samt hårfärg.

bryn helsingborg

TRÅDNING

Trådning Ansikte 
220 kr
Trådning Hals
220 kr
Trådning Hals + Ansikte
350 kr
Trådning Ansikte +Bryn
350 kr
Trådning Ansikte, Hals + Bryn
450 kr
Trådning Överläpp
90 kr
Trådning Haka
90 kr
Trådning Haka + Överläpp
170 kr
Polisonger
160 kr

FRANSAR & BRYN

Formning av bryn
170 kr
Färgning av bryn
eller fransar 
190 kr
Bryn formning och färgning 
280 kr
Färgning av fransar samt formning och färgning av bryn
380 kr

GLANCE HENNA

Henna färgning
290 kr
Bryn formning & henna färgning 
370 kr