MEDICINSK FOTVÅRD/FRISKVÅRD 60 Min 599:-/745:-
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar undersöks, slipas, rensas och klipps efter behov. Vid nageltrångs besvär så åtgärdas det under behandlingen. Huden på belastade punkter som byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas med skalpell. Nagel svamp och liktorn behandlas även. Behandlingen avslutas med en cirkulations ökande fotmassage. (Vid nagelsvamp avråder vi nagellack, men om det ändå önskas tas eget nagellack med.) 

DELBEHANDLING 30 Min 349:-
Här behandlar vi enstaka medicinska återkommande problem som kanske behöver ses över vecko- eller månadsvis. Det kan vara alltifrån nageltrång, liktornar, hälsprickor till nagelsvamp/fotsvamp. 

MARRAKECH DE LUX FÖR FÖTTER  90 Min 799:-
En härlig och lyxig behandling för dina fötter och ben. Behandlingen inleds med fotbad, nagelvård, borttagning av förhårdnader och filning av fötter. Behandlingen fortsätter med en lyxig vit choklad peeling av fötter och ben som stramar upp och stärker huden, tar bort döda hudceller och öppnar upp porerna för en ökad cirkulation. Fötter och ben bäddas in i en mineralrik aroma mask som är återfuktande och cellförnyande. Behandlingen avslutas med en skön avstressande fot-och underbens massage.

Alla produkter som används under behandlingen är ekologiska av högsta kvalitet.

LACKNING AV NAGLAR  15 Min 150:-
Lackning av naglar med eget lack eller salongens