formning & färgning av bryn och fransar, Trådning av ansikte. Trådning av bryn

 Trådning

Trådning/Threading är en tusenårig gammal tradition från Persien. Det är en metod för att ta bort generande hårväxt hos både kvinnor och män. Det är en väl rekommenderad teknik, som kan göras på alla ställen där man har hår, vanligast är att man gör threading i ansiktet – t ex för formning av bryn, borttagning av fjun/hår på hakan, överläppen eller hela ansiktet. I Persien är det vanligast att tråda hela ansiktet, där betraktas trådning som en liten ansiktsbehandling. I Sverige är det mest ögonbryn och fjunen vid överläpp/underläpp som har störst fokus, men populariteten ökar för var dag och fler visar intresse för denna urgamla metod.

Precis som med alla hårborttagningstekniker kan det i enstaka fall leda till hårsäcksinflammation. Det kan göra ont och orsaka irritation även om det generellt anses vara mer skonsamt, än att noppa eller vaxa. Skulle man få en irritation så kan man lägga lite lugnande salva på huden, då brukar det snabbt gå över.

 Brow Henna

Är du trött på att dagligen måla dina bryn men vill inte tatuera dem? Då är Brow Henna det rätta alternativet för dig! Brow Henna har gjort succé världen över. Den ger inte bara ögonbrynen fantastisk volym och uttrycksfull färg utan hjälper även till att återstalla svagt och skadat hår. Brow Henna ger en optimal färgning av ögonbryn och hud med en mjuk permanent sminkverkan utan ”rödaktig” impregnering. Den består av fullständigt naturliga ämnen som hjälper till att stärka hårväxten upp till 60% samt att den fenomenala styrkan i produktens ingredienser ger ett hållbart färgresultat upp till 5 veckor och huden 7-14 dar.
Brow Hennas rika färgpalett har 10 universella nyanser som kan användas individuellt eller i kombination med varandra. Därför kan du enkelt hitta den perfekta kombinationen för just din hudton samt hårfärg.

Brow Henna

Färgning 250:-
Bryn formning och färgning (paketpris) 340:-

Fransar & Bryn

Formning av bryn 160:-
Färgning av bryn eller fransar  180:-
Bryn formning och färgning (paketpris) 260:-
Färgning av fransar samt formning och färgning av bryn (paketpris) 350:-

Trådning

Trådning Ansikte  220:-
Trådning Hals 220:-
Trådning Hals + Ansikte 350:-
Trådning Överläpp  90:-
Trådning Haka 90:-
Trådning Haka + Överläpp  150:-
Polisonger 150:-