Botox är en mycket väl beprövad metod att behandla linjer i panna, glabella (mellan ögonbrynen) samt runt ögonen.

Behandlingen fungerar så att man injicerar Botox i de musklerna som drar ihop huden vid olika ansiktsuttryck, dessa muskler slappnar då av och förlorar förmågan att dra ihop sig. Detta gör i sin tur att huden kan slappna av och släta ut sig.

Hållbarheten varierar från person till person men rent generellt kan man säga att man får längre och längre hållbarhet per utförd behandling.

Observera att full effekt inte uppnås förrän efter 10 -14 dygn. Därför bokas alltid ett återbesök in för att bedöma resultatet.

Efter 3-4:e behandlingen kan resultatet stå sig upp till 12 månader.
Man ska dock räkna med att man behöver fylla på inom 4-6 månader efter sin första behandling.

Botox injektioner är en mycket säker metod.

Botox har länge användts inom sjukvården för att behandla te.x migrän genom injektioner i nacke och överdriven svettning genom injektioner i det drabbade området.

Vi erbjuder nu flera olika alternativ för din botox behandling.

Med stigande ålder minskar underhudsfettet och elasticiteten i huden, därför bilas rynkor lättare. Andra faktorer som påskyndar rynkbildningen är rökning, alkohol, för mycket sol, sömnproblem och stress. Ärftlighet inte att förglömma.

Med hjälp utav injektionsbehandling med fillers (såsom t. ex. Restylane och Juvéderm) kan vi  addera volym, ändra ansiktets konturer, bygga upp läppar och fylla ut rynkor vilket ger en slätare och ungdomligare utseende. Fillers är en av de mest populära estetiska behandlingarna eftersom de ger omedelbart resultat samtidigt som de innebär låg risk och mycket begränsad återhämtning.

På Reborn Avenue arbetar vi med olika varumärken av fillers som är baserade på hyaluronsyra och som liknar den som finns naturligt i kroppen. Den är inte permanent utan bryts ner succesivt med tiden.

Ibland kan det vara effektivast att kombinera Fillers med Botox för ett optimalt resultat. Vår legitimerade läkare Tommy & sjuksköterska Bibbi kommer ge dig en personlig rekommendation på behandling som passar just dina behov och önskemål. 

Vad kan vi behandla med fillers?

-Ansiktskonturering kindben & käkben
-Volymbehandling
-Kråksparkar kring ögon och mörka ringar under ögonen
-Läpputfyllnad – läppförstoring – förstärkning av läpplinje
-Argrynka mellan ögonbryn, ögonbrynslyft
-Ärr
-Ledsna mungipor
-Veck i pannan

BOTOX
Mini – Konsultation, injicering, återbesök inom 14 dagar. Panna eller glabella 2400:-
Standard – Konsultation, injicering, återbesök inom 14 dagar. Panna och glabella 2900:-
Lyx – Konsultation, injicering, återbesök inom 14 dagar. Panna, glabella samt ögonkontur 3400:-

Armhålor – 3700:-
Genom den senaste tekniken inom injektionsbehandlingar kan vi på Reborn Avenue nu hjälpa dig som lider av Hyperhidros eller dig som bara önskar bli av med dina svettningar i armhålan genom att injicera botulinumtoxin i området. Botulinumtoxin (btx) förhindrar sedan nerverna i det behandlade området att signalera till svettkörteln vilket leder till att du som patient blir av med dina svettningar.

RESTYLANE
Restylane Vital 1ml 2000:-
Vital Light 1ml 2000:-
Restylane 0.5ml 1900:-
Restylane Perlane 0,5ml 1900:-
Restylane 1.0ml 3000:-
Restylane Perlane 1.0ml 3000:-
Restylane lip volume 1.0ml 3000:-
Restylane lip refresh 1.0ml 3000:-

TEOSYAL
Teosyal Global Action lml 2900:-
Teosyal Deep Lines 1ml 2900:-
Teosyal Kiss 1ml 2900:-
Teosyal Redensity II 2900:-
Teosyal Ultra Deep 1,2 ml 3200:-

STYLAGE
S, M, L, XL 1ml 3000:-